Vårt erbjudande

De flesta organisationer drabbas av kriser, större eller mindre. För vissa sker det oftare, för andra mer sällan. Men oavsett vilket finns det något som är helt avgörande för utgången – hur förberedda ni är.

Crisis Pilot

När krisen slår till är den inledande fasen den mest kritiska. Crisis Pilot är ett lättanvänt verktyg för krishantering i realtid för att snabbt kunna larma och aktivera krisledningen på sekunder.
Dela och samordna aktuellt läge, budskap och prognos. Dela information i gruppen via verktygets chatt och delegera åtgärder, samt uppdatera löpande status på dessa. Det här skapar en samlad bild av krisen och var ni befinner er i hanteringen. På ett och samma ställe finns också åtkomst till checklistor, krisplaner och andra relevanta stöddokument. Att ha ett separat digitalt verktyg för krishantering har två fördelar: kommunikationen tas på allvar och försvinner inte i bruset från andra mejl eller uppdateringar. Det kan även skapa redundans utifall andra system går ner.
Erbjudande Crisis Pilot
Vanliga frågor krishantering

Crisis Pilot Group

Crisis Pilot Group är en utbyggd version som riktar sig till större och mer komplexa företag och organisationer som har kristeam på flera nivåer eller platser. I Crisis Pilot är det möjligt att skapa en struktur som följer organisationens egna, med en central och flera lokala krisledningar, och där ansvaret för en kris kan eskaleras eller delegeras dem emellan. Samtidigt som centrala resurser, som presschefen, kan få löpande information och ingå i alla grupper.
Denna version passar för större företag eller organisationer eller verksamheter som sträcker sig över geografiska områden och där det finns behov av både centrala och lokala kristeam.

Funktionalitet och pris

Funktionalitet och pris
I båda paketen ingår alltid en timmes workshop i grunderna i krishantering och en genomgång av funktionerna och hjälp för att sätta upp kontot.
Alltid obegränsat antal användare och 12 månaders avtal med förlängning. Systemet finns på svenska och engelska.
*för fler än fem kristeam i en organisation – begär offert.

Säkerhet

Crisis Pilot är driftsatt på svenska servrar och inga känsliga uppgifter lämnar Sveriges gränser vid användning.
För att logga in kan tvåfaktorsinloggning användas och varje ny enhet kräver då verifiering via sms. Crisis Pilot nås via en krypterad förbindelse och redundanta system för internet- och elförsörjning används i kombination med övervakning dygnet runt av både den fysiska serverhallen och applikationen.
Driftleverantören är certifierad enligt ISO 9001, 14001, 22301 och 27001 – internationellt erkända standarder för kvalitetsledningssystem, informationssäkerhet, kontinuitet och miljö.

Nyfiken på Crisis Pilot?

Crisis Pilot effektiviserar din krishantering genom skräddarsydda funktioner.
Boka en personlig genomgång för att utforska potentialen.