Comma är en etablerad kommunikationsbyrå med över 20 års erfarenhet. Vi är specialiserade på Corporate Communications och samarbetar nära företag och organisationer för att skapa tydlig, slagkraftig kommunikation. Vårt uppdrag sträcker sig över näringslivet, organisationer och politiken, och vi värdesätter långsiktiga relationer, effektiv kommunikation och ständig utveckling.

Tillsammans med våra kunder har vi navigerat genom flertal incidenter och kriser, inklusive nationellt betydande händelser och mindre interna utmaningar. Genom åren har vi hjälpt våra kunder att kommunicera i akuta situationer och många gånger agerat proaktivt för att förebygga kriser.

Vi är en pålitlig partner inom kommunikation och krishantering. Oavsett om det gäller att stärka ditt varumärke, navigera genom kriser eller driva förändringar, kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

“Det finns tre dimensioner av en kris, händelsen i sig, organisationens hantering samt hur situationen uppfattas och speglas. Som experter på krishantering och kommunikation har vi utvecklat Crisis Pilot för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas.”

– Ingrid Landahl, grundare av Comma

Comma kriskommunikation

Vill du veta mer?

Kontakta Jan vid frågor eller för rådgivning angående akut krishantering.
Jan Strand, senior rådgivare & krisexpert
+46 70 710 69 79
jan@comma.se
Jan Strand
Malin Castwall Hansson
Kontakta Malin för demo och mer information om Crisis Pilot, krisövningar och förebyggande åtgärder.
Malin Castwall Hansson, rådgivare och krisexpert
+46 76 375 17 02
malin@comma.se